SAMARBEID

Studentlekene Bergen Challenge er stolte over å ha med seg DNB som hovedsamarbeidspartner for syvende gang!

Banken er med sine 2,1 millioner personkunder og over 210 tusen bedriftskunder Norges største finanskonsern og en ledende aktør i Norden. DNB er også landets eldste privatbank, etablert i 1822. Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr DNB blant annet gode lån, sparing, rådgivning og forsikring til deg som er ung student.

Ønsker du mer informasjon kan du sjekke ut dnb.no eller ta kontakt med en av DNBs representanter som vil være tilstede under Studentlekene Bergen Challenge i høst. Du kan også følge @dnbstudent på Snapchat og Instagram for nyttige tips og kule konkurranser.

Vi er svært fornøyde med å kunne presentere REMA 1000 som vår andre hovedsamarbeidspartner. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. I dag har REMA 1000 mer enn 600 butikker spredt rundt om i alle landets fylker og i overkant av 50 i Bergen og omegn. For mer informasjon: rema.no