5 gode grunner til å søke SLBC

Publisert: 01.04.2020

Skrevet av: Kristian Hope


Studentlekene Bergen Challenge er nå på jakt etter nye funksjonærer, mellomledere og gruppeledere, og ønsker å ha deg med på laget! Kanskje du allerede vet at du vil søke? Eller lurer du på om dette er noe for deg? 

Her er 5 gode grunner for å søke:

 • Norges største studentidrettsfestival                               
  Som funksjonær får du ta del i arbeidet rundt Norges største studentidrettsfestival, som i 2018 hadde over 2000 deltakere og 23 ulike idretter. Bli med på leken og ta SLBC til nye høyder!                                                                                  
 • Nye bekjentskap                                                                         
  Å være funksjonær i SLBC er du ikke alene om! I løpet av tiden som kommer får du muligheten til å stifte nye bekjentskap med mange nye mennesker i SLBC gjennom blant annet samarbeid, fest og moro! Under festivalen får du også muligheten til å bli kjent med deltakere fra hele landet. Enten du er funksjonær, mellomleder, gruppeleder eller med i styret så er du med på å styrke fellesskapet i SLBC.
 • Verdifulle erfaringer
  Uansett hvilken stilling du har vil du få jobbe i ditt team for å gjøre SLBC 2020 til nok en suksess. Du vil kunne få utfordret deg innenfor feltet du velger, samt ha glede av å se arbeidet ditt kulminere i høstens festival. Dette er erfaringer som kommer godt med videre!
 
 • Stort kontor på Merino
  Synes du forelesninger og gruppetimer på Merino er kjipt, vel det gjør ikke SLBC! Kontoret til Studentlekene Bergen Challenge er en fantastisk sosial arena og hjemmet til den beryktede krysselisten. Her er det kontorkos hver uke samt ulike sosiale arrangementer innad i seksjonene og for SLBC som helhet. Endelig noe som er verdt å gå ned merinobakken for! Fra høsten av vil vi i tillegg få et kontor på skolen, som da byr på nær tilgang til sosial aktivitet. 
 • Fest og moro
  I SLBC er vi glad i festligheter, og som funksjonær er dette noe du kan dra full glede av. Du kommer til å få bli med på alt av moro SLBC arrangerer fram mot høsten, blant annet hyttetur i september. Dette er noe du ikke vil gå glipp av!

Er du glad i sport, eller rett og slett bare ønsker å engasjere deg i årets studentidrettsfestival? Kanskje disse punktene gjorde deg litt mer nysgjerrig? 

For å lese mer om ulike stillinger og for å søke, klikk her!

Søk SLBC og bli med på leken!

 

Søknadsfrist: 4. april kl. 17.00