Hilsen fra leder

Publisert: 01.04.2020

Skrevet av: Nichlas Jægersen

Kjære medstudent!

I den siste perioden har studentforeningen virkelig fått kjenne på hvor viktig det er å stå sammen i utfordrende tider. Til tross for at en rekke idretts-og kulturarrangementer denne våren dessverre har blitt avlyst, ønsker jeg å formidle: Studentlekene Bergen Challenge skal etter planen gjennomføre et like fantastisk og spektakulært arrangement som tidligere! For å kunne klare dette er vi likevel helt avhengige av å få inn motiverte stud.NHHere som kan bidra til å skape noe stort!

Organisasjonen består i dag av 101 SLBCere + ambassadører fra hele landet, og nå søker vi 100 nye mellomledere og funksjonærer. Vi har åpne stillinger for enhver smak; enten om du er en tallknuser, sportsfanatiker, danseløve, eller bare er supergira på å jobbe sammen med utrolig hyggelige medstudenter, vet jeg at du finner noe som er interessant!

Alle skal få like mye tilbake som de gir, og derfor arrangeres det utrolig mye sosialt! Det blir sveiseaften, call on me-party, seksjons- og funksjonærfester, felles lunsjer og mye mer. Dette er bare forbokstaven på all moroa du kommer til å få oppleve!

Spørsmålet er vel egentlig ikke hvorfor du skal søke, men hvilke stillinger du skal søke på. Du kan lese mer om dette på de neste sidene! Jeg anbefaler alle til å ta del i og være aktive i studentforeningen, og dette er din mulighet til å være med på noe stort!

Sportslig hilsen Nichlas Jægersen