Påmeldingsinformasjon

Hvordan melder jeg meg på?

Individuell idrett:

Individuell idrett kan f.eks. være golf, klatring og øvelser der det bare er en deltaker (svømming 100m eller single bordtennis). For å melde deg opp følger du påmeldingslinken nederst på denne siden og velger «Meld på deltaker» og «Meld på deltaker» igjen. Deretter fyller du ut skjemaet og går videre til betaling. Obs: du må være medlem av en klubb (eksempelvis jusstudentenes idrettsklubb), men du trenger ikke å være en del av et lag for å delta i en individuell idrett. Uavhengig om du er en del av et lag i din klubb må alle deltakere melde seg på hver for seg.

Lagidrett:

For påmelding til lagidretter, så må en person (deltager, lagleder eller lignende) melde på laget før lagmedlemmer kan melde seg på. Dette gjøres  ved å følge påmeldingslinken nederst på siden og under menyvalget velge «Meld på lag». Når laget er meldt på, så kan lagmedlemmer melde seg på dette laget under menyvalget «Meld på deltager». Alle lagmedlemmer må selv melde seg på.

Hva koster det å delta?

Deltakeravgift: 650 kroner 

 

Valgfrie tillegg: 

  • Bankettbillett: 100 kroner
  • Overnatting på skole, inkl. frokost: 450 kroner
  • Sportsrevyen, inkl. etterfest: 190 kroner
  • Deltaker t-skjorte: 120 kroner

Prioritering til førstelag fra hver klubb

Klubber som melder seg på innen 1.juni sikrer plass til sitt førstelag. Deretter vil det være førstemann-til-mølla prinsippet som gjelder. Deltakerliste per idrettslag kan meldes på i etterkant, det kreves bare én ansvarlig påmeldt per lag ved påmelding innen 1.juni.