Verdensdagen for psykisk helse

SLBC x verdensdagen for psykisk helse

Hvordan opplever studentene overgangen til en travel hverdag etter pandemien? Hva kan man gjøre for at studenter skal føle seg mindre ensomme i hverdagen? Hvorfor tør ikke flere gutter å snakke om psykisk helse?

 

Mandag 10. oktober er en viktig mandag av to grunner. Denne datoen markerer datoen Verdensdagen for psykisk helse 2022, hvor årets tema lyder «Vi trenger hverandre #løftblikket». I tillegg er denne mandagen også starten på uken hvor Studentlekene Bergen Challenge 2022 går av stabelen. I samarbeid med NHH, NHHS og NSO ønsker vi i SLBC å gi noe tilbake til studentene, og å rette søkelyset mot et viktig tema.

 

Klokken 12:00 inviterer vi til panelsamtale med Ida Fladen og Jon Martin Henriksen fra Spårtsklubben, hvor de vil besvare spørsmål fra publikum og diskutere aktuelle problemstillinger med et knippe utvalgte gjester. Vi serverer lunsj fra Hjelle bakeri til alle oppmøtte.

 

Kom innom aulaen for en lunsjbit, kaffe og viktig mentalt påfyll. Kanskje har du et spørsmål du vil stille Ida eller Jon Martin?

 

Mer informasjon finner du på vårt Facebook-arrangement her!