E-SPORT

Turneringsform:
Arena:
Dager:

Spill:

 

 

Øvrige spesifikasjoner:

Studentcup
Lehmkuhl
Torsdag, fredag og lørdag

Counter strike, League of legends, Rocket league

 

Lov å ta med eget utstyr som datamus, kontroller, tastatur og musmatte. 

 

League of legends: 5 mot 5

Counter Strike: 5 mot 5

Rocket League: 2 mot 2 (Må stille med egen kontroller)

 

I studentlekene Bergen skal det arrangeres E-sport turnering for studentene! Det blir turnering i Counter-Strike 2, League of Legends og Rocket League. Samle kompisgjengen for å ha mulighet til å teste ferdighetsnivået mot andre studenter fra mange ulike studiesteder, dette er noe du ikke vil gå glipp av. En unik lan-opplevelse i den vakre studentbyen Bergen!

Counter-Strike 2, også kjent som CS, er et taktisk førstepersonsskytespill som har vært en av de mest populære E-sport titlene i flere tiår. I CS konkurrerer to lag mot hverandre, ett som utgjør terrorister og ett som utgjør antiterrorister. Terroristene prøver å plassere en bombe, mens antiterroristene prøver å forhindre det. Spillet krever presisjon, taktisk tenkning og et godt samspill mellom lagmedlemmene.

League of Legends er et av verdens mest populære flerspiller online battle arena (MOBA) spill. I LoL konkurrerer to lag mot hverandre, med mål om å ødelegge motstanderens base mens de forsvarer sin egen. Hvert lag består av fem spillere som velger karakterer med ulike ferdigheter og roller. Spillet krever strategisk tenkning, koordinasjon og kommunikasjon mellom lagmedlemmene.

Rocket League er en actionfylt og underholdende kombinasjon av fotball og kjøretøy. Spillerne styrer biler som er utstyrt med rakettmotorer, og må score mål ved å treffe en gigantisk ball inn i motstanderens mål. Rocket League kan spilles i lag med to spillere på hvert lag, og det krever både presisjon, hurtighet og strategisk posisjonering for å lykkes.

Kontaktperson: 

Jørgen Sørensen, jorgen.sorensen@bergenchallenge.no