Samarbeid

vi er på jakt etter nye samarbeidspartnere

Planleggingen av Studentlekene Bergen Challenge 2022 er i full gang, og i den anledning er vi nå på jakt etter samarbeidspartnere og sponsorer. Ta kontakt med vår markedssjef dersom din bedrift er interessert i høre om de ulike promoteringsmulighetene vi tilbyr. 

Markedssjef
Thomas Moen Solem


Marked@slbergenchallenge.no

+47 47 63 74 61

Hovedsamarbeidspartnere

Vi har gleden av å presentere Rema 1000 som hovedsamarbeidspartner for Studentlekene Bergen Challenge 2022. Rema 1000 har vært en god støttespiller for SLBC siden 2018, og vi har troen på at dette samarbeidet er med på å ta SLBC til nye høyder!

I anledning påmeldingsåpning har vi gleden av å presentere vår splitter nye hovedsamarbeidspartner! Schibsted er en familie av digitale merkevarer med et felles ønske om å styrke mennesker i deres daglige liv. Med Schibsted på laget er vi overbevist om at Studentlekene Bergen Challenge løftes til nye høyder, og vi gleder oss til å utforske synergiene vi kan oppnå sammen. Så nå er det ingen tvil, meld deg på i dag!

Støttespillere

Vi ønsker også å rette en stor takk til våres støttespillere, Bergen Kommune, Grieghallen og Velferdstinget Vest for deres bidrag til våre arrangementer!

SAMARBEIDSPARTNEREVi har gleden av å informere om Akademika som samarbeidspartner for Studentlekene Bergen Challenge 2022! Akademika er Norges ledende bokhandel for fagbøker og pensumbøker.  Kjeden er landets største importør av faglitteratur, og fordi de er til stedet på campus har de en unik tilknytning til, og kunnskap om, de ulike lærestedene.  Vi har stor tro på at dette kan bli et langt og godt samarbeid, som kan være med å heve SLBC ytterligere i årene som kommer!

Design uten navn-10