Opplegg og sanitet

Åpningsseremoni torsdag 10. Oktober

Åpningsseremonien er den offisielle åpningen på det som kommer til å bli tidenes helg. Åpningsseremonien holdes i aulaen på NHH, og kommer til å være åpen for alle deltakerne.Her kan vi by på taler, show, livepodcast og mye morro. Årets åpningsseremoni faller på Verdensdagen for psykisk helse, og dermed vil deler av underholdningen være innslag av en livepodcast med en kjent idrettsutøver. Vi tenner også BC-ilden og gjør oss klare for det som skal være en helg du ikke kommer til å glemme. Åpningsseremonien vil avsluttet med etterfest i kjelleren på NHH. Møt opp med godt humør og vær med oss å feire starten på høstens beste helg!

Sportsshow – Japanese Gameshow fredag 11. oktober

Har du noen gang sett innslag fra et japansk gameshow på TV og tenkt “Det der hadde vært gøy å være med på!”. Da er du heldig, for det er nettopp det du nå skal få muligheten til! I år tar vi sats og prøver oss på noe helt nytt i forbindelse med Studentlekene, nemlig gameshow! Årets satsning kommer til å være fylt av både tradisjonelle innslag ved dans og sang, men også et helt nytt og interaktivt segment med fokus på å involvere publikum i diverse konkurranser på scenen. Sportshowet kommer til å være fylt med latter, glede og konkurranseinstinkt. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av! Selvfølgelig vil det også være mulig å gå på etterfest i kjelleren. 

Bankett lørdag 12. oktober

Som avslutning på tidenes helg avholder vi selvfølgelig også i år vår ærverdige bankett. Dette er selve kronen på verket for studentlekene i Bergen, og holdes i Grieghallen. Dette  vil være en kveld fylt av god mat, underholdning og ikke minst en mulighet til å slå seg løs med alle de deltakende når man omsider har lagt den idrettslige innsatsen bak seg. Påfølgende banketten vil det bli holdt en storartet etterfest på Kvarteret. Finn frem finstasen, og bli med på en kveld du sent vil glemme!

Aktiviteter på dagtid

Onsdag 9. Oktober – lørdag 12. oktober

Underveis i SLB vil det alltid være mulighet til å stikke innom vår Festival lounge. Her kan du slappe av mellom slagene, konkurrere mot vennene dine i diverse spill, eller nyte noe digg snacks. Festival loungen vil være tilgjengelig på åsane arena under hele arrangementet. Dette vil være et samlingssted for alle deltakende, og vil være en mulighet til å knytte nye bekjentskaper, ha det gøy, eller bare slappe av mens du venter på neste kamp. Festival Loungen vil være det perfekte sted å oppholde seg mellom slagene!

Sanitet ved Studentlekene Bergen Challenge

Sanitet består av engasjerte studenter som samarbeider tett med Røde Kors for å sikre en trygg opplevelse for alle deltakerne under Studentlekene Bergen Challenge. Vi vil være tilgjengelige ved de ulike arenaene for å tilby førstehjelp, medisinsk utstyr og støtte ved eventuelle skader eller uhell. Sammen med Røde Kors, er vårt mål å bidra til et sikkert og trygt arrangement for alle deltakere. Kontaktinformasjon og hvor dere finner oss, vil være tydelig oppmerket under studentlekene. Ikke nøl med å ta kontakt!