FAQ

Hvor mye koster det å delta i lekene?

 

Deltakelse i lekene koster 675kr. Dersom man skal delta i flere idretter koster dette 50kr per idrett. Deltakelse i andre idretter vil ikke bli tatt høyde for når kampoppsettet lages.

 

Er det mulig å kombinere flere idretter?

 

Det er mulig å kombinere flere av idrettene, så lenge det er individuelle idretter som går over ulike dager. Ta kontakt med support@bergenchallenge dersom dere har spørsmål, eller direkte med Johanne Helle (idrettsjef), idrett@bergenchallenge.no eller Jacob Somby (assisterende idrettsjef) assisterende.idrett@bergenchallenge.no.

 

Hvor mange lag kan jeg melde på?

 

Frem til 1. August vil det kun være mulig for en klubb å melde på to lag i samme klasse i samme idrett. Etter dette vil hver klubb kunne melde på så mange lag de ønsker, gitt at det er kapasitet.

 

Kan jeg kjøpe billetter til banketten etter jeg har meldt meg på?

 

Ja! Etterbestilling av tillegg er fullt mulig, du kan etterbestille bankett, overnatting på skole, sportsshow og studentidrettslisens.

 

Når er påmeldingsfrist?

 

Påmeldingsfristen er 8. september for alle idretter. 

 

Må laget være med i NSI?

 

Dersom laget ikke er med i en klubb registrert hos NSI kan du gjerne ta kontakt med oss på support@bergenchallenge.no så skal vi hjelpe dere videre!

 

Jeg tror noe ble feil når jeg melde meg på, hva gjør jeg nå?

 

Ta kontakt med oss på mail! support@bergenchallenge.no

 

Kan laget bo sammen dersom vi bor på Amalie Skram?

 

Så langt det lar seg gjøre og så lenge vi har kapasitet, vil vi plassere deltakere fra samme lag sammen. I de tilfellene der vi ikke klarer å fylle opp et rom med et lag vil vi slå dere sammen med noen andre.


Dersom jeg huker av for overnatting på Amalie Skram når jeg melder på lag, melder jeg hele laget på overnatting da?

 

Nei, du melder bare på deg selv som enkeltdeltaker.