Schibsted_Logotype_L1_White_RGB-scaled

Schibsted som ny hovedsamarbeidspartner!

Vi har gleden av å meddele at Schibsted er med oss som hovedsamarbeidspartner for Studentlekene Bergen Challenge 2022! Med over 5000 ansatte og 55 selskaper har Schibsted en ledende rolle innen nordiske markedsplasser, media og finansielle tjenester. For å bli enda bedre kjent med selskapet bak kjente navn som blant annet VG, Aftenposten og Finn, har vi tatt en prat med Kristina Gribaleva, leder for Schibsteds talentprogram. Vi er utrolig spente på alt vi kan få ut av samarbeidet vårt, i jakten på å lage Norges beste Studentidrettsfestival. 

 

– Kan du nevne noe Schibsted har til felles med SLBC?

– Vi ser begge etter folk som liker å bli utfordret, ta det ekstra steget og å ha det gøy! Schibsted ser alltid etter nye måter å interagere med studenter på,  engasjere unge talenter og promotere Schibsted som en mulig fremtidig arbeidsplass. Vi tror SLBC er en fantastisk mulighet for oss til å nå ut til det norske studentmiljøet. Vi ser frem til å utforske synergieffektene vi kan oppnå sammen. Med Studentlekene Bergen Challenge sitt fokus på bærekraft,  mangfold, inkludering og innovasjon, er dette den rette muligheten for oss til å kommunisere ut våre verdier til studentmiljøet. 

 

– Schibsted er jo et stort konsern med mange selskaper, hva er det som knytter disse sammen?

– Vi myndiggjør folk i sitt daglige liv. Schibsteds avtrykk kommer av at folk synes våre produkter og tjenester er nyttige, og gjør disse til del av livet sitt på en måte som endrer hvordan de handler, konsumerer og forstår verden rundt dem. Vi jobber konstant med å utarbeide nye produkter og tjenester, og vi ser etter folk som er klare for å gjøre en forskjell hver dag.

 

– Våre deltagere er studenter som kommer fra hele Norge. Flere av dem kommer til å starte hos dere. Hva er det som gjør Schibsted til en god arbeidsplass?

–  Schibsted bryr seg om sine ansatte, deres velbehag og deres utvikling! Vi vet at friske, lykkelige folk arbeider best. Dette er grunnen til at vi hele tiden tenker på balansen mellom arbeid og fritid og hvordan vi kan tilby en moderne, fleksibel og sunn måte å arbeide på. Alle Schibsted-ansatte har tilgang til gode valg av helsetjenester. Med Schibsted Life, tilbyr vi gratis gruppetimer, inspirerende seminar og guidet meditering. Vi er innstilte på å skape en inkluderende og mangfoldig arbeidsplass der alle kan trives. Det er ikke bare den riktige tingen å gjøre, det er faktisk bedre for bedriften også. I tillegg har vi hele tiden fokus på læring og utvikling. Med vår egen “Learning Lab” gir vi våre ansatte muligheten til å utvikle seg og å nå sitt fulle potensiale.

 

– Et stort selskap som Schibsted gjør at det er mange muligheter internt i selskapet. Ser dere tydelig resultatet av arbeidet dere gjør?

– Vår interne kultur støtter under åpen kommunikasjon og samarbeid som fokuserer på innovasjon, samarbeid og integritet. I det daglige liv og på en dag-til-dag basis på jobb betyr dette at alle i selskapet har lik mulighet til å bidra og drive endringen uansett hvilken stilling de har. Schibsted er hjem til merker med stor mulighet for vekst og utvikling, både i business-relaterte og tekniske funksjoner. Vi elsker å skape for andre ved å sette sammen folk med vidt forskjellige bakgrunner, perspektiver og hjemsteder. Det å være mangfoldig er ikke bare noe vi etterstreber, det er hvem vi er, og der er en del av det vi gjør hver dag. I Schibsted er det viktig for oss at de ansatte føler seg trygge, inkludert og har muligheten til å være seg selv på jobb.

 

– Hva slags muligheter har studenter hos Schibsted?

– Vi er alltid på utkikk etter morgendagens talenter og ønsker kontakt med ambisiøse og motiverte folk. Det er ingenting som er mer spennende enn studenter som utfordrer oss til å tenke nytt. Vi har mange forskjellige måter å samarbeide med studenter og graduates, alt fra vikariater og åpne stillinger til internships, muligheter til å skrive masteravhandling hos Schibsted og et ledertreningsprogram. Schibsted jobber også alltid med å legge nye muligheter til listen. 

Den beste måten å holde seg oppdatert på er å abonnere på Schibsteds student-nyhetsbrev. Du vil da være den første til å få oppdateringen og spennende innblikk fra Schibsted: