Overnatting under SLB 2024

Amalie Skram skole under StudentLekene Bergen

Pris: 500kr

Fra: onsdag ettermiddag 9. Oktober

Til: søndag formiddag 13. Oktober

 

 

Under Studentlekene i Bergen tilbyr vi en unik mulighet for overnatting ved Amalie Skram videregående skole som ligger veldig sentralt og rett ved Bergen busstasjon. Dette gir enkel tilgang til alle idrettsarenaene samt nærhet til banketten på lørdags kveld. I tillegg ligger det i samme bygg som AdO der vi blant annet vil holde dødseshowet onsdag kveld.

 

For kun 500 kr får du overnatting for hele perioden, inkludert frokost. Det er også mulig for lag å reservere enkeltrom, avhengig av tilgjengelighet. En fin mulighet for å bygge lagånd og knytte nye bekjentskap. Skolen har en max begrensning og vii anbefaler rask bestilling! For å sikre din plass på Amalie Skram skole må du trykke Ja til overnatting på skole i påmeldingsskjemaet. Dette tilbudet er perfekt for deg som ønsker en billig og sentral overnatting under arrangementet.


Thon Hotell under StudentLekene Bergen

 

Under Studentlekene i Bergen tilbyr vår samarbeidspartner Thon Hotel et eksklusivt tilbud for deg som skal delta under lekene. Vi har tilbud på Thon Hotel Rosenkrantz og Thon Hotel Orion. Disse ligger svært sentralt i sentrum og det er lett å komme seg til de ulike arenaene. Hotellet inkluderer frokost, og dere velger selv antall sengeplasser.

 

Vær rask og bestill sentral overnatting til redusert pris! Tilbudet gjelder så lenge hotellet har ledig kapasitet. Det anbefales å være rask da dette tilbudet fort blir utsolgt. Du kan benytte deg av vår samarbeidsavtale via denne lenken: Thon hotell tilbud