oVERNATTING

Vi i Studentlekene Bergen Challenge er glad over å kunne tilby et godt hotelltilbud til alle våre deltakere. Vi har gjennom et samarbeid med Scandic Hotels opprettet en egen bookingkode for årets studentidrettsfestival. 

 

Denne høsten er det svært stor aktivitet i Bergen, og vi oppfordrer derfor alle deltakere til å være raskt ute med bestilling av rom. Vær oppmerksom på at både priser og romtyper kan variere fra hotell til hotell, og det er derfor førstemann til mølla som gjelder!

 

Link for bestilling ligger under! 

 

Oppgi koden BSTU131022 ved bestilling

Skole

SLBC2022 vil i år også tilby overnatting ved sentrumsnære skoler. Disse vil enten ligge i gåavstand til arenaene, eller ha gode forbindelser med kollektivtrafikk. Rommene vi tilbyr vil være klasserom. Vi vil, så langt det lar seg gjøre, forsøke å forlegge personer fra samme lag på samme rom. Det vil under lekene være kontinuerlig vakthold fra vår side, slik at bagasje kan bli liggende på skolene når deltakere deltar på arrangementer.

 

Vi vil også tilby enkel frokost hver dag. Vi ønsker gjerne at allergier og spesielle preferanser blir opplyst om i påmeldingen til SLBC2022, slik at vi kan sørge for at det er nok mat som alle kan spise. Vi tilbyr overnatting fra onsdag til søndag, og frokost fra torsdag morgen til og med søndag morgen.

 

Vi arbeider fortsatt med å sikre avtalene med skolene. På grunn av dette legger vi enda ikke ut hvilke skoler det blir overnatting ved. Mer informasjon vil bli gitt så snart avtalene er signert.